360 Graden Fotografie

De toekomst voor product fotografie, uw producten van alle kanten bekijken!

Bij online aankopen wil een klant precies weten wat hij koopt. Als hij het product van alle kanten kan bekijken, blijft er weinig te wensen over! Met de MODE360° 360 graden productfotografie oplossingen kunt u dit in slechts 3 stappen  voordelig, snel en effectief aanbieden.

Stap 1: Fotograferen

U sluit het Mode360 product via USB aan op een PC of laptop. De 360 graden productfotografie oplossingen worden exclusief camera geleverd; u plaatst een geschikte camera op de fotostudio of op een statief bij het draai plateau (deze moet Liveview ondersteunen; zie voor een lijst met compatible camera's bij de producten). Via de meegeleverde software worden de fotostudio en de camera aangestuurd. Het draaiplateau draait en de camera maakt automatisch foto's.

Stap 2: Bewerken

Met behulp van de meegeleverde software maakt u van de door u gefotografeerde producten een 360-graden-rendering die u met een druk kunt uploaden naar Modeview of uw webshop! De software heeft o.a de volgende fantastische mogelijkheden: achtergond correctie/verwijdering, croppen, watermerk, tekst, tags met url etc. De software kan worden ingesteld om een onderwerp minmaal 4 tot 380x te fotograferen en zelfs uit verschillende hoeken en kan de animatie kan zo gedetailleerd zijn als u wilt. De software maakt er daarna een animatie bestand in o.a. GIF, HTML5 of Flash Fallback. Animaties kunnen afhankelijk van de vooraf ingestelde mogelijkheden 360 graden draaien en tot 90 graden gekanteld worden, zo is het dus mogelijk om het voorwerp van links naar rechts en van boven naar onder te draaien, ook tijdens het in zoomen op een animatie (zoals bijvoorbeeld de bovenstaande animatie op deze pagina).

Stap 3 Publiceren

Dankzij de Modeview cloudservice die gratis bij ieder Mode360 product word meegeleverd kunt u uw foto's en 360 graden animaties met een simpele klik online presenteren of archiveren. Tevens maak de Cloudservice voor iedere foto of animatie een aangepaste link (html 5, ebay of QR-code) welke u kunt gebruiken in uw website.

Mogelijkheden

Voor het maken van 360 graden animaties kunt u gebruik maken van de onderstaande oplossingen:

Mode360 Draaiplateau L100 HD Mode360 Fotostudio FA40 Mode360 Jumbo Fotostudio FA90
   

Met behulp van het Mode360 draaiplateau L100HD kunt u productfoto's en 360 graden animaties maken van ieder gewenst product. Het is mogelijk om een draaiplateau te bestellen met een diameter van 54 cm tot 150cm. Met de combinatie van een zelf gekozen achtergrond en LED-, dag- of flitslicht stelt u zo uw eigen productfotografie- of 360 gradenstudio samen. Het Mode360 draaiplateau is geschikt voor producten met een maximaal gewicht van 100kg.
 

Met behulp van de Mode360 Fotostudio FA40 kunt u productfoto's en 360 graden animaties maken van producten met een maximale afmeting van 15x15x15cm. De FA40 is een complete fotostudio en wordt  geleverd inclusief (LED) verlichting en achtergrond. Daarnaast heeft de FA40 een speciale camera beugel waarop u uw camera kunt monteren om foto's te maken van 0 tot 90 graden. De Mode360 Fotostudio FA40 is geschikt voor producten met een maximaal gewicht van 5kg.

Met behulp van de Mode360 Fotostudio FA90 kunt u productfoto's en 360 graden animaties maken van producten met een maximale afmeting van 55x55x55cm. De FA90 is een complete fotostudio en wordt geleverd inclusief (LED) verlichting en achtergrond. Daarnaast heeft de FA90 een speciale camera beugel waarop u uw camera kunt monteren om foto's te maken van 0 tot 90 graden. De Mode360 Fotostudio FA90 is geschikt voor producten met een maximaal gewicht van 5kg.
 

Productfotografie

Ook voor het maken van productfoto's zijn de oplossingen van Mode360 uitstekend geschikt. Dankzij de bijgeleverde software kunt met een paar eenvoudige klikken een voorwerp vrijmaken van zijn achtergrond en is deze klaar voor publicatie op uw website.

Juwelen en glinsterende objecten

Ook juwelen en glinsterende objecten zijn geen probleem voor het Mode360 systeem. In het onderstaande filmpje wordt uitgelegd hoe u deze objecten het beste kunt fotograferen en vrijmaken.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Of eventueel een van de Mode360 producten in actie zien? In de showroom bij onze leverancier hebben wij een speciale product- en 360 gradenfotografie hoek ingericht. Hier kunt u terecht voor extra uitleg of een demo. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via een mail naar: info@fbs.be

 

!
Mode360
8718127058805
3-5 dagen

Mode360 Composer Fotostudio M40

Mode360 Composer Fotostudio M40